garantie

De door Sprookjesjurken geleverde artikelen voldoen aan alle normen en eisen die, bij normaal gebruik, kunnen worden gesteld aan verkleedkleding. Van een verkleedtopje kunt u vanzelfsprekend niet dezelfde kwaliteit verwachten als van bijvoorbeeld een spijkerjas. De materialen waarvan verkleedkleding is gemaakt zijn doorgaans veel dunner en kwetsbaarder dan die van reguliere kleding. Houdt u hier rekening mee.
Een relatief duur(der) artikel betekent niet dat het per definitie steviger is of langer meegaat dan een goedkoper artikel. De prijs van een artikel wordt bepaald door het merk, de exclusiviteit van het artikel, de gebruikte stoffen/materialen, eventuele importkosten enz.

Een huurbestellingen dient u te controleren vóórdat u het in gebruik neemt. Wij pakken bestellingen zelf in, en doen dit met zorg. Tijdens het verpakken controleren wij altijd alle artikelen. Eventuele bijzonderheden worden op het huurformulier beschreven. Toch kan het zo af en toe voorkomen dat wij iets niet hebben gezien met de controle, doordat het bijvoorbeeld op  een onopvallende plaats zit of het gebrek zo klein is dat het niet direct opvalt. Controleert u daarom altijd bij ontvangst uw artikel(en). Mocht een product niet geleverd zijn conform uw bestelling, of heeft een artikel schade die niet door ons is vermeld, dan dient u dit per omgaande en vóór ingebruikname aan ons te melden. Reclamaties na ingebruikname worden niet door ons geaccepteerd.
Maakt u de verpakking voorzichtig open. Steek niet achteloos een schaar of een mes in de verpakking, hierdoor kunt u de inhoud beschadigen.

Een koopbestelling dient u te controleren vóórdat u het in gebruik neemt. Mocht een product niet geleverd zijn conform uw bestelling, of heeft een artikel schade, dan dient u dit per omgaande, doch uiterlijk binnen 3 dagen na ontvangst en vóór ingebruikname aan ons te melden. Reclamaties na ingebruikname worden niet door ons geaccepteerd. Tevens worden reclamaties nadat de labels/kaartjes zijn verwijderd van het product niet door ons geaccepteerd.

Bij koopartikelen heeft u garantie op de volgende productiefouten: opengesprongen of losgelaten stiknaden/lockranden en niet werkende lichtjes/geluidjes indien dit vóór ingebruikname is gemeld. Uitgesloten van garantie zijn sticknaden die open zijn gesprongen doordat het artikel onder spanning heeft gestaan tijdens het passen of dragen (geen productiefout).
De genoemde garantie op productiefouten vervalt wanneer het artikel is gewassen of het gebrek is ontstaan als gevolg van onzorgvuldig/oneigenlijk gebruik, opzet, of als er geprobeerd is veranderingen/wijzigingen aan te brengen aan het product. Ook vervalt garantie als er schade is ontstaan als u het artikel eigenlijk niet past en het tóch aantrekt/probeert aan te trekken waardoor er spanning op de naden ontstaat die dan openscheuren/openspringen/loslaten.

Voldoet het product aan de bovengenoemde voorwaarden van garantie, neemt u dan via email contact met ons op waarin u de schade beschrijft en eventueel aanvult met foto's van de schade.
Wij nemen dan contact met u op en zullen per geval bekijken welke oplossing wij u kunnen bieden.
Stuurt u niet zomaar een artikel retour, neemt u altijd eerst contact met ons op. Indien u tóch zonder overleg een artikel aan ons retourneert, kunnen wij de verzendkosten hiervoor niet vergoeden.