verzenden en bezorgen België

België
GLS België1
1 (huur)kostuum
€ 6,95
2 (huur)kostuums
€ 8,50
3 (huur)kostuums
€ 10,00
4 (huur)kostuums
€ 11,50
5 (huur)kostuums
€ 13,00
6 (huur)kostuums
€ 14,50
7 (huur)kostuums
€ 16,00
8 (huur)kostuums
€ 17,50
9 (huur)kostuums
€ 19,00
10 (huur)kostuums
€ 20,50
1verzending ma t/m vrij aan het begin van de middag, levering ma t/m vrij tussen 08:30 en 18:00 uur.
levering op een postbusadres is niet mogelijk

België
GLS pakket bij u thuis of op uw werk ophalen1
1-2 (huur)kostuum
€ 22,50
3-4 (huur)kostuums
€ 25,00
5-6 (huur)kostuums
€ 27,50
7-8 (huur)kostuums
€ 30,00
9-10 (huur)kostuums
€ 32,50
1ophalen maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur
minimaal 24 uur van tevoren aanvragen

GLS, standaard België verzending, tack&trace pakket
Uw bestelling wordt als standaard pakket met track&trace verzonden via GLS.
Op werkdagen (maandag t/m vrijdag) worden aan het begin van de middag de bestellingen door GLS bij ons opgehaald. Als GLS uw bestelling bij ons heeft opgehaald, ontvangt u een email met daarin een link naar de track&trace gegevens. Daarmee kunt u online de status van uw zending raadplegen, de geplande aflevertijd bekijken en eventueel een alternatieve afleveroptie selecteren.
In de regel worden bestellingen de eerstvolgende werkdag volgend op de verzenddag bezorgd (maandag t/m vrijdag). De ontvanger, of diegene die opendoet, bevestigt vervolgens dat het pakket is aangenomen door zijn handtekening in de handscanner van de GLS bezorger te zetten.
Sprookjesjurken is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor vertraging die ontstaat bij de vervoerder.
Informatie omtrent GLS bezorging vindt u op de website van GLS.

Verzending met PostNL (onder voorbehoud mogelijk)
Mocht de GLS koerier al bij ons geweest om de pakketten op te halen, dan kunnen wij in sommige gevallen op uw verzoek verzenden met PostNL. Wij schakelen dan een koerier voor u in (mits nog beschikbaar) die bij ons uw pakket ophaalt en naar een PostNL locatie rijdt om daar uw pakket af te geven. De wegbrengkosten die hiervoor gerekend worden (€7,00) zullen wij aan u doorberekenen alsmede het PostNL tarief voor een aangetekende zending. Wilt u een andere dienst van PostNL gebruiken, dan wordt het bijbehorende PostNL tarief aan u doorberekend.
Voor een zending die op uw verzoek met PostNL verstuurd wordt, gelden de voorwaarden van PostNL en dit betekent onder meer dat u zelf aansprakelijk bent voor beschadiging en verlies van het pakket bij PostNL.
Neemt u bij laat bestellen even contact met ons op wat de mogelijkheden van dat moment zijn.

Gehuurde na de huur bij u thuis/op uw werk ophalen
Wij kunnen GLS het pakket bij u in België op laten halen. Er dient uiteraard iemand aanwezig te zijn om het pakket te overhandigen aan GLS.
Een ophaalopdracht dient u minimaal 24 uur van tevoren bij ons aan te vragen.

verpakking van een bestelling
Wij versturen een bestelling in een verzendzak of in een doos. Kleding wordt opgevouwen verstuurd. Hierdoor zullen er altijd kreukels in zitten, dit is niet te voorkomen. Hoepels worden indien mogelijk kleiner gerold waardoor ze toch verzendbaar worden. Gebruikte dozen die nog geschikt zijn voor verzending hergebruiken wij.
Het kan zijn dat uw bestelling ingepakt het formaat van een brievenbuspakketje heeft en de bezorger het dan ook bij u in de brievenbus stopt. Uw brievenbuspakketje heeft uiteraard wel de behandeling en bescherming van een postpakket gekregen (incusief track&trace).

GLS werkwijze onbestelbare pakketten/ontvanger is niet thuis (niet thuis bericht)
Indien er niemand op het opgegeven adres aanwezig is om het pakket aan te nemen, kan de bezorger het bij (naaste) buren proberen af te leveren, of neemt hij het pakket weer mee naar het GLS depot. Er zal naast een opmerking bij de actuele track&trace status een "niet thuis bericht" op het adres achter worden gelaten. Via de GLS website heeft u 5 dagen de tijd om kenbaar te maken hoe u het pakket alsnog in ontvangst wilt nemen.
Houdt u er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor het juist invullen van adresgegevens én dat u vooraf organiseert dat uw pakket ook afgeleverd kan worden. De GLS bezorger of Sprookjesjurken kan niet verantwoordelijk worden gehouden als er op het genoemde adres niemand het pakket in ontvangst heeft kunnen nemen door openingstijden/voorwaarden/beperkingen van een afleveradres.
Als u geen "niet thuis bericht" in de bus heeft gekregen, checkt u dan de actuele track&trace status.
Indien een pakket onbestelbaar is/niet in ontvangst wordt genomen/niet op het afhaalpunt wordt afgehaald of aan de deur wordt geweigerd en door GLS weer naar Sprookjesjurken retour wordt gestuurd, zullen de retourkosten (zie GLS tabel bovenaan de pagina) bij u in rekening worden gebracht.