verzenden en bezorgen Nederland

tarieven vezendkosten

GLS standaard1

GLS zaterdag2
1 (huur)kostuum
€ 5,00
€ 9,00
2 (huur)kostuums
€ 5,00
€ 9,00
3 (huur)kostuums
€ 6,00
€ 10,00
4 (huur)kostuums
€ 6,00
€ 10,00
5 (huur)kostuums
€ 7,00
€ 11,00
6 (huur)kostuums
€ 7,00
€ 11,00
7 (huur)kostuums
€ 8,00
€ 12,00
8 (huur)kostuums
€ 8,00
€ 12,00
9 (huur)kostuums
€ 9,00
€ 13,00
10 (huur)kostuums
€ 9,00
€ 13,00
11 of meer (huur)kostuums
€ 10,00
€ 14,00
1verzending ma t/m vrij aan het begin van de middag, levering ma t/m vrij.
levering op een postbusadres is niet mogelijk
2verzending ma t/m vrij aan het begin van de middag, levering zaterdag (uitgezonderd feestdagen)
levering op een postbusadres of op een Waddeneiland is niet mogelijkGLS pakket bij u thuis of op uw werk ophalen1
1-2 kostuums
€ 15,00
3-4 kostuums
€ 17,50
5-6 kostuums
€ 20,00
7-8 kostuums
€ 22,50
9-10 kostuums
€ 25,00
11 of meer kostuums
€ 27,50
1ophalen maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 18:00 uur
minimaal 24 uur van tevoren aanvragen

Bezorgopties GLS
Als GLS uw bestelling bij ons heeft opgehaald, ontvangt u een email met daarin een link naar de track&trace gegevens. Via deze track&trace geeft GLS aan wanneer de bestelling waarschijnlijk aankomt én heeft u rechtstreeks toegang tot de bezorgopties voor het pakket:
bezorging op hetzelfde adres op een bepaalde datum (op werkdagen) binnen een specifiek tijdvenster van drie uur;
bezorging bij een GLS PakketShop;
afhalen bij een GLS-depot;
de zending weigeren.

GLS standaardlevering
Levering op een postbusadres is niet mogelijk.
Tenzij u anders kiest bij het bestellen wordt uw bestelling als standaard pakket met track&trace verzonden via GLS. Op werkdagen (maandag t/m vrijdag) worden aan het begin van de middag de bestellingen door GLS bij ons opgehaald. Als GLS uw bestelling bij ons heeft opgehaald, ontvangt u een email met daarin een link naar de track&trace gegevens. In de regel worden bestellingen de eerstvolgende werkdag volgend op de verzenddag bezorgd (maandag t/m vrijdag). De ontvanger, of diegene die opendoet, bevestigt vervolgens dat het pakket is aangenomen door zijn handtekening in de handscanner van de GLS bezorger te zetten.
Voor de bezorgopties van GLS kijkt u hierboven bij "Bezorgopties GLS".
Wanneer u niet thuis bent wordt de zending eventueel bij uw directe buren aangeboden of eventueel retour genomen om het de volgende werkdag opnieuw bij u aan te bieden.
Sprookjesjurken is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor vertraging die ontstaat bij de vervoerder.

GLS zaterdaglevering
Levering op een postbusadres of op een Waddeneiland is niet mogelijk.
Levering van uw pakket op zaterdag, uitgezonderd feestdagen.
Wilt u uw pakket op zaterdag ontvangen i.p.v. een doordeweekse dag, kiest u dan voor zaterdaglevering.
Op werkdagen (maandag t/m vrijdag) worden aan het begin van de middag de bestellingen door GLS bij ons opgehaald. Als GLS uw bestelling bij ons heeft opgehaald, ontvangt u een email met daarin een link naar de track&trace gegevens. De ontvanger, of diegene die opendoet, bevestigt vervolgens dat het pakket is aangenomen door zijn handtekening in de handscanner van de GLS bezorger te zetten.
Sprookjesjurken is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor vertraging die ontstaat bij de vervoerder.

Verzending met PostNL (onder voorbehoud en enkel op uw verzoek mogelijk)
Mocht GLS al bij ons geweest om de pakketten op te halen, dan kunnen wij in sommige gevallen op uw verzoek verzenden met PostNL. Neemt u contact met ons op wat de mogelijkheden van dat moment zijn. Wij schakelen dan een koerier voor u in (mits beschikbaar) die bij ons uw pakket ophaalt en naar een PostNL locatie rijdt om daar uw pakket aan te leveren. De koerierskosten die hiervoor gerekend worden (€7,00) zullen wij aan u doorberekenen alsmede het PostNL tarief van €8,95 voor een aangetekende zending. Wilt u een andere dienst van PostNL gebruiken, dan wordt het bijbehorende PostNL tarief aan u doorberekend.
WIj hebben géén overeenkomst met PostNL. Voor een zending die op uw verzoek met PostNL verstuurd wordt, gelden de voorwaarden van PostNL, dit betekent onder meer dat Sprookjesjurken niet aansprakelijk is voor vertraging, beschadiging en verlies van het pakket bij PostNL.

Gehuurde na de huur bij u thuis/op uw werk ophalen
Wij kunnen GLS het pakket bij u op laten halen op werkdagen (maandag t/m vrijdag). Er dient uiteraard iemand aanwezig te zijn om het pakket te overhandigen aan GLS.
Een ophaalopdracht dient u minimaal 24 uur van tevoren bij ons aan te vragen.

verpakking van een bestelling
Wij versturen een bestelling in een verzendzak of in een doos. Kleding wordt opgevouwen verstuurd. Hierdoor zullen er altijd kreukels in zitten, dit is niet te voorkomen. Hoepels worden indien mogelijk kleiner gerold waardoor ze toch verzendbaar worden. Gebruikte dozen die nog geschikt zijn voor verzending hergebruiken wij.
Het kan zijn dat uw bestelling ingepakt het formaat van een brievenbuspakketje heeft en de bezorger het dan ook bij u in de brievenbus stopt. Uw brievenbuspakketje heeft uiteraard wel de behandeling en bescherming van een postpakket gekregen (incusief track&trace).

GLS werkwijze onbestelbare pakketten/ontvanger is niet thuis (niet thuis bericht)
Indien er niemand op het opgegeven adres aanwezig is om het pakket aan te nemen, kan de bezorger het bij (naaste) buren proberen af te leveren, of neemt hij het pakket weer mee naar het GLS depot. Er zal naast een opmerking bij de actuele track&trace status een "niet thuis bericht" op het adres achter worden gelaten. Via de GLS website heeft u 5 dagen de tijd om kenbaar te maken hoe u het pakket alsnog in ontvangst wilt nemen.
Houdt u er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor het juist invullen van adresgegevens én dat u vooraf organiseert dat uw pakket ook afgeleverd kan worden. De GLS bezorger of Sprookjesjurken kan niet verantwoordelijk worden gehouden als er op het genoemde adres niemand het pakket in ontvangst heeft kunnen nemen door openingstijden/voorwaarden/beperkingen van een afleveradres.
Als u geen "niet thuis bericht" in de bus heeft gekregen, checkt u dan de actuele track&trace status.
Indien een pakket onbestelbaar is/niet in ontvangst wordt genomen/niet op het afhaalpunt wordt afgehaald of aan de deur wordt geweigerd en door GLS weer naar Sprookjesjurken retour wordt gestuurd, zullen de retourkosten (zie GLS standaardtabel bovenaan de pagina) bij u in rekening worden gebracht.